We zijn erg tevreden over de nieuwe badkamer en logeerkamer. Hans en Aad dachten goed mee over de beste indeling en aanpak. Zeer betrouwbaar en netjes.

2020-11-07
Rob en Petra

We zijn heel tevreden met de geleverde service en ons mooie hardhouten kozijn en voordeur. Eerlijke prijs en goede kwaliteit. Geplaatst door deskundige vakmensen.

2020-10-16
Piet en Annemieke

Ik heb Hans gevraagd een verbouwing van mijn appartement uit te voeren. Tijdens het gesprek over de uit te voeren werkzaamheden voor het maken van een offerte, zei Hans: hoe zit het met kozijnen? Heb je die al besteld. Ik kan namelijk leveren voor concurrerende prijzen. Uiteindelijk heb ik Hans alles laten doen van het slopen tot het weer volledig opbouwen van mijn appartement. Badkamer, toilet, keuken, verwijderen van muren , aanbrengen van steunbalken ,en het allemaal weer netjes stucen, en uiteraard het plaatsen van kozijnen. Electriciteitswerk, timmerwerk en loodgieterswerk. Alles top afgeleverd door het team van Hans. Meedenkend, betrokken, netjes en uiterst bekwaam zijn enkele steekwoorden voor Hans. En dat alles tegen een eerlijk tarief. Top werk geleverd. Bedankt Hans !!!

2019-05-01
Edgar

Afgelopen zomer 2016 in ons huis in Voorburg een vervangende en grotere uitbouw/kapel op zolder geplaatst. Ik kan wel zeggen dat wij absoluut geen spijt hebben van deze opdracht die gedaan is door Hans Koning en zijn mensen. Een fijne vent die Hans en een zeer goed team. Net werk, snel en prijstechnisch ook dik in orde. Dit is dus zo iemand die meedenkt, die prettig is in de omgang en ik dus zo weer zou benaderen voor een eventuele andere klus!

2016-12-13
Christa & Andor

Hans en team, hebben prachtig werk geleverd, een relatief kleine ingreep in de badkamer, netjes, degelijk, en schoon, met oog voor detail en meedenkend.

2016-09-20
Rob Minderman

Hans en zijn team hebben een prachtige uitbouw gemaakt aan de achterkant van ons huis op de Rodelaan 50 in Voorburg. De uitbouw is erg mooi afgewerkt, stucwerk is zeer strak, schilderwerk is heel mooi. De communicatie verliep soepel, Hans denkt altijd mee, heeft oplossingen bij problemen en staat altijd voor je klaar!
We zijn erg tevreden!!!!!!!

2016-05-31
Arjen de Haan

Wij kochten een huis, waar we nogal wat aan wilden veranderen. Denk aan verplaatsen trap, bouwen 2 nieuwe badkamers, nieuwe keuken, kamers herindelen. Kortom, best een hoop en we woonden er ook al met 2 kleine kinderen. Eitje dus, Hans en zijn mannen lieten het elke dag keurig achter en steeds konden we fatsoenlijk slapen, eten en douchen! Verbouwing een hel, nee zeker niet, wel een feestje! En dan ook nog een afrekening achteraf die meevalt. Hoe vaak maak je dat nou mee?

2015-09-24
Ron & Janneke

Hans heeft bij ons verschillende klussen gedaan, o.a. het toilet en een nieuwe dragende constructie voor het dakterras. Het was heel fijn dat Hans bereid was om samen met mij deze klussen te doen zodat we wat geld konden besparen. Daarnaast had Hans goede ideeen en kon goed naar ons luisteren. Heel mooi resultaat voor een scherpe prijs!

2015-08-26
Peter

Hans heeft samen met Joop bij ons thuis de badkamer en wc verbouwd. muurtjes verplaatst, deurposten verplaatst, een nieuwe vloer, eigenlijk alles nieuw. Een aannemer die goed meedenkt en met oog voor de afwerking.
Goede communicatie, betrouwbaar & goed werk.

2015-07-09
A. Joosten

Herindelen verdieping met 2 nieuwe slaapkamers en extra badkamer.
Voornamelijk is Joop bij ons over de vloer geweest voor het herindelen van onze 2e verdieping. We hebben nu 2 extra slaapkamers en een 2e badkamer. Joop is erg secuur en wil het in 1 keer goed doen, dat gebeurt dus ook, waar nodig de tijd nemen om eerst te denken in plaats van te doen en dan weer te corrigeren. Ook de nazorg is uitstekend, ongekend lange garantie op de werkzaamheden. Zijn onderaannemers (elektricien, kastenbouwer) zijn ook betrouwbaar en dat wil bij anderen wel eens niet zo zijn.
Goede communicatie, uitstekende nazorg, nauwkeurig gewerkt, meedenkend, betrouwbaar, echt goed werk!
Beschikbaarheid voor klussen, hij neemt niet teveel werk aan, wat ie doet doet ie goed! Op tijd een gaatje in zijn agenda reserveren is mijn advies!

2015-07-09
Marcel van Ewijk

Bedrijfsgegevens

Onderhoudsbedrijf J.H. Koning
KVK Haaglanden 27168743
Vestiging nr. 6171990
BTW 1180.83.661.B01
 
ING BANK NV
NL70INGB0005292535