Offerte

Op basis van uw wensen brengen wij vrijblijvend een scherpe offerte uit.

Voor het maken van een offerte komen wij graag bij u langs. Ter plekke is de situatie duidelijker dan via een foto.

offerte aanvragen

Wilt u loodgieterswerkzaamheden laten uitvoeren?

Loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen van verwarmingsinstallaties, sanitair, waterleidingen en riolering. Wij verstaan de kunst van dit vak. Zowel het aansluiten en repareren van leidingen doen wij veilig en uiterst precies.
 
Verwarmingsinstallaties

Het plaatsen van centrale verwarming is onmisbaar in elke nieuwbouwwoning of renovatieproject. Het zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in huis.

Sanitair

Of het nu om de badkamer, het toilet of de keuken gaat in uw privĂ©-woning of de aanleg van sanitaire voorzieningen op uw kantoor of bedrijf: Onderhoudsbedrijf J.H. Koning heeft alle kennis en ervaring in huis om dit voor u te regelen. Voor particulieren maar ook voor bedrijven verzorgen wij de aanleg en installatie van sanitaire voorzieningen in de badkamer, het toilet en de keuken.

Waterleiding

Een waterleiding komt u bijna overal in huis tegen. Onder andere in een badkamer, toilet en keuken. U kunt ons inschakelen om dit voor u aan te leggen. 

Riolering

De riolering is het punt waarop afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd. Het systeem van rioleringsbuizen, rioleringsputten en rioleringspompen voert afvalwater en hemelwater af, zodat we een gezond en veilig leefklimaat behouden. Het aanleggen van een riolering moet nauwkeurig en vakkundig gebeuren.  

Bij Onderhoudsbedrijf J.H. Koning kunt u terecht voor de juiste hulp m.b.t tot loodgieterswerk

 

Bedrijfsgegevens

Onderhoudsbedrijf J.H. Koning
KVK Haaglanden 27168743
Vestiging nr. 6171990
BTW 1180.83.661.B01
 
ING BANK NV
NL70INGB0005292535