Offerte

Op basis van uw wensen brengen wij vrijblijvend een scherpe offerte uit.

Voor het maken van een offerte komen wij graag bij u langs. Ter plekke is de situatie duidelijker dan via een foto.

offerte aanvragen

Wilt u brandwerende voorzieningen laten aanbrengen?

Brandwerende voorzieningen zijn heel belangrijk. Er moet veilig kunnen worden gewoond in uw huis of worden gewerkt binnen een bedrijf. In geval van brand kunnen de brandwerende voorzieningen bijdragen aan het onder controle brengen van de situatie.   

Juiste voorzieningen

Er zijn tal van brandwerende voorzieningen. Daarom is het van belang om goed op de hoogte te zijn van welke mogelijkheden er zijn en aan de hand daarvan de juiste keuzes te maken. De gekozen voorzieningen kunnen zorgen voor een goede brandveiligheid. Zorg dus allereerst voor aanwezigheid van brandblussers en blusdekens in keuken. Zorg wel voor het juiste blusmiddel, dit is van levensbelang.   Bekijk de adviezen van de Brandweer met betrekking tot het juiste blusmiddel.

Brandwerende wanden

Het zorgen voor brandwerende wanden is ten zeerste aan te raden. Wanden die niet brandwerend zijn zorgen er juist voor tot het vergroten van de brand, terwijl brandwerende wanden er juist voor zorgen dat het vuur zich een stuk lastiger verspreidt.

Brandwerende doorvoeringen

Het is van belang te zorgen voor brandwerende doorvoeringen. Doorvoeringen zijn afdichtingen die te vinden zijn in de sparingen van de wanden. Hier lopen de leidingen en kabels doorheen. Brandoverslag en branddoorslag kan worden voorkomen door te zorgen voor brandwerende doorvoeringen.

Brandwerend purschuim

Brandwerend purschuim zorgt voor de afdichting van een voeg boven een stenen wand die niet-dragend is. Ook dit zorgt ervoor dat een snelle verspreiding van de brand op de juiste manier en uiterst effectief wordt tegengegaan. Bij een eventule brand draagt iedere brandwerende voorziening bij aan het beperken ervan.

Goed onderhoud

Het realiseren van brandwerende voorzieningen is één ding, maar het onderhoud ervan is totaal iets anders. Het is vanzelfsprekend om zorg te dragen voor goed onderhoud door een ervaren partij. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u kunt rekenen op de juiste werking van de brandwerende voorzieningen. 

 

Onderhoud laten uitvoeren ?

Zoekt u nog naar een ervaren onderneming voor het voeren van onderhoud? 
Dan bent U bij ons aan het juiste adres

Bedrijfsgegevens

Onderhoudsbedrijf J.H. Koning
KVK Haaglanden 27168743
Vestiging nr. 6171990
BTW 1180.83.661.B01
 
ING BANK NV
NL70INGB0005292535