Uw woning of bedrijfspand verbouwen Den Haag

Voor het laten verbouwen van uw appartement, woonhuis, monumentaal pand of bedrijfs- of kantoorruimte moet u belangrijke keuzes maken. U gaat op zoek naar een goede en betrouwbaar onderhoudsbedrijf met een prima reputatie en de juiste vakkennis en vakmanschap.

DE SPECIALIST IN HET VERBOUWEN EN RENOVEREN IN DEN HAAG

Als Onderhoudsbedrijf in Den Haag zijn wij dé partij voor complete verbouwingen van appartementen, woningen huizen, en bedrijfspanden Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van monumentale panden in Den Haag. Veel van die oude panden hebben een aparte indeling, een indeling die mensen tegenwoordig niet meer echt handig vinden. Daarom zorgt Onderhoudsbedrijf J.H. Koning indien u dat wenst ook voor het doorbreken van muren en wanden. Zo ontstaat er ook meer ruimte in uw huis of kantoor. Ook een aanbouw geeft extra ruimte. Van het begin tot en met de oplevering verlenen we de service die u van Onderhoudsbedrijf J.H.Koning mag verwachten. We geven tips, gedegen advies en denken mee over uw ontwerp.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Onze ervaring, vakmanschap en manier van werken hebben gezorgd voor veel tevreden klanten. De klanten van J.H. Koning  zijn, naast een prachtig resultaat, vooral tevreden over onze betrouwbaarheid en over de heldere communicatie tijdens de verbouwing. Voor de verbouwing begint, weet u exact waar u aan toe bent. Tijdens de verbouwingsperiode hanteren wij een strakke planning, We passen zelfs onze werkschema’s aan uw wensen aan, om de overlast tijdens het verbouwen te beperken.

WILT U BINNENKORT  UW WONING TE LATEN VERBOUWEN IN DEN HAAG? 

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Onderhoudsbedrijf J.H. Koning s al sinds 1997 hét onderhoudsbedrijf voor het verbouwen en renoveren van huizen, woningen, bedrijfspanden en winkels in Den Haag en omgeving.

 

Ook verbouwen? Vraag dan een offerte aan bij Onderhoudsbedrijf J.H.Koning.

 

Bedrijfsgegevens

Onderhoudsbedrijf J.H. Koning
KVK Haaglanden 27168743
Vestiging nr. 6171990
BTW 1180.83.661.B01
 
ING BANK NV
NL70INGB0005292535