J.H. KONING HÉT ONDERHOUDSBEDRIJF VOOR UW RENOVATIE- EN VERBOUWING in Den Haag

VERBOUWEN OF RENOVEREN IN DEN HAAG?

Voor de renovatie van huis, appartement of een bedrijfspand, kiest u een onderhoudsbedrijf met jarenlange ervaring en vakkennis met betrekking tot renovaties in Den Haag. Renovatie of renoveren (uit het Latijn: renovare = vernieuwen) is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Uw woning of bedrijfspand krijgt met behulp van de modernste technieken een nieuwe uitstraling.

Voor het uitvoeren van uw renovatie- en verbouwwerkzaamheden in Den Haag en omgeving hanteren wij eerlijke tarieven. Zoekt u een bedrijf met  oog voor detail, vakmanschap, deskundig advies, kennis van zaken, aandacht voor energiezuinige renovatie? Wij helpen u graag.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit het renoveren en verbouwen van woningen, winkels en bedrijfspanden in de regio Den Haag: modern of monumentaal, van klein tot groot. Plannen uitwerken doen we samen met u. Gedurende de werkzaamheden houden we u op de hoogte van de vorderingen. We  zijn altijd bereikbaar, zodat u precies weet wat de status van het project is.

HEEFT U PLANNEN VOOR EEN RENOVATIE VAN UW WONING IN DEN HAAG ?

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Onderhoudsbedrijf J.H. Koning s al sinds 1997 hét onderhoudsbedrijf voor het verbouwen en renoveren van huizen, woningen, bedrijfspanden en winkels in Den Haag en omgeving.

 

Ook renoveren? Vraag dan een offerte aan bij Onderhoudsbedrijf J.H.Koning

Bedrijfsgegevens

Onderhoudsbedrijf J.H. Koning
KVK Haaglanden 27168743
Vestiging nr. 6171990
BTW 1180.83.661.B01
 
ING BANK NV
NL70INGB0005292535